Sietsche Dijkstra - Matter of People
Sietsche ken ik vanuit onze KPMG-periode en de laatste jaren is onze kennismaking verdiept doordat we samen een internationaal leiderschapsprogramma ontwikkeld en geleid hebben.
Sietsche is arbeids- en organisatiepsychologe, consultant en coach. We delen de taal van Insights en Core Skills.
Sietsche kun je bereiken via sietsche@matterofpeople.com.
Yvette de Beer - Coaching
Vanaf onze eerste ontmoeting was mij duidelijk dat Yvette en ik zouden samenwerken. Ze leeft haar eigen waarden, is ervan overtuigd dat wat zij wil mogelijk is, en leeft vanuit liefde, overvloed en vertrouwen. Ze benoemt en bevraagt wat er is, en deelt wat er in haar leven is. In onze samenwerking laat ze mij altijd anders kijken.
Yvette kijkt naar de talenten van het individu, en steunt hen in ’t leven van hun eigen waarheid. Ze is een liefdevol confronterende coach naar wie ik graag doorverwijs. De rode draad in haar werkwijze, is het HOE: vanuit een kijken in mogelijkheden, een overtuiging dat er altijd een keuze is en vanuit persoonlijke verantwoordelijheid helpt zij mensen om “onbeperkt” te excelleren (ipv goed te functioneren).
We delen de taal van MMS Coach’s Training, de Essence training, Core Skills, de Hydeparkgroep en spirituele workshops van het Elohim Centre. Yvette is psycholoog en coach.
Yvette kun je bereiken via info@yvettedebeer.nl.
Ik voel mij rijk dat ik mijn werkzaamheden in co-creatie kan uitvoeren. Ik creëer zowel samen met mijn coachee’s, deelnemers en opdrachtgevers als met professionals. Ik kies ervoor met deze professionals samen te werken, omdat zij:
  1. vanuit liefde, overvloed, creativiteit, nieuwsgierigheid en passie voor ontwikkelen werken en leven;
  2. vanuit diverse ervaringen en achtergronden zijn wie ze zijn;
  3. deels gelijk en deels anders naar individuen en groepen kijken;
  4. bereid zijn mij en zichzelf spiegels voor te (laten) houden;
  5. bezig zijn hun fundamentele keuzes vorm te geven;
  6. zich bewust zijn van hun oordelen;
  7. humor hebben.
Erik van Riet - Great Place To Work
Erik is een dierbare en eerlijke vriend/collega, levend vanuit overvloed, liefde, eigen verantwoordelijkheid. Hij durft "nare vragen" te stellen, zowel aan zijn klanten, vrienden als aan zichzelf. In onze samenwerking waardeer ik zijn andere kijk; hij brengt mij tot nieuwe inzichten en manieren van kijken. Ook al deel ik niet altijd zijn zienswijze.
Erik is altijd gericht op topprestaties en vergt daarvoor 't uiterste van zichzelf en zijn omgeving.
We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting waar we hebben samengewerkt in de training Core Skills. Erik is bedrijfs- en ontwikkelingseconoom en heeft ervaring met Performance Management (o.a. Balanced Score Card), strategie en individuele en organisatieontwikkeling.
Sinds 2008 is Erik directeur bij Great Place To Work. Erik kun je bereiken via evanriet@greatplacetowork.nl.
Dimphy Peters - Beng
Ik ken weinig mensen die zo vaak zonnig en vrolijk zijn als Dimphy. Ze heeft een opgewekte kijk en een hoog “can do”-gehalte in onze samenwerking. We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen de taal van MMS Coach’s Training en Core Skills. Dimphy is bedrijfseconome en heeft ervaring als facilitator, coach en interim manager.
Dimphy kun je bereiken via dimphy.peters@beng.nu.
Jos Niesten - Co-creation
Jos en ik vinden elkaar voor achtergrondspiegelingen met vragen als “hoe zou jij dat aanpakken?” of “dit is er gebeurd, wat zie en hoor jij?” Jos is voor mij een wetende zoeker; ik ken weinig mensen die zo veel gelezen hebben – en onthouden. Zijn zoeken ligt vooral op het emotionele en spirituele vlak. Hij durft in rationele omgevingen de ratio (tijdelijk) los te laten om ruimte te maken voor het spirituele en gevoel. Hij beweegt zich in het spanningsveld van het harde en het zachte, het zichtbare en het onzichtbare, het resultaatgerichte en het systemische.
We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen de taal van MMS Coach’s Training, Core Skills, de Hydeparkgroep en spirituele workshops van het Elohim Centre. Jos is bedrijfskundig ingenieur met ervaring in industriële strategie en processen, facilitator, chakra reader en coach.
Jos kun je bereiken via josniesten@cs.com en de websites www.co-creation.nl en www.josniesten.com.
Bright & Company - HR Strategy
Marcel, Ruurd en Patrick zijn de vaders van Bright & Company. Ik geniet van hun daadkracht, jongensachtige bravoure in combinatie met kwaliteit en degelijkheid. Met hen samen creëren is voor mij een feest, omdat we elkaar aanvullen en in mogelijkheden denken. Zij zijn kenners van HR Strategie, en ik voeg daar mijn relatie- en proceservaring aan toe. We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen de taal van Core Skills.
Bright & Company kun je bereiken via www.brightcompany.nl.
Imec - Leiderschapsontwikkeling
Imec is een internationaal bureau op het gebied van management en leiderschapsontwikkeling. Samen met Imec ontwikkel ik leiderschapstrajecten voor nationaal en internationaal opererende organisaties. In onze programma's verstevigen we de deelnemers op zowel mentaal/intellectueel niveau als emotioneel, fysiek en spiritueel.
Imec is te bereiken via www.imec.nl
Rob Mommers - Associatie van Business Coaches
Rob is voor mij een zielsverwant. We consulteren elkaar op zakelijke en privévraagstukken. We delen de taal van MMS Coach’s Training en de Hydeparkgroep. Rob is socioloog en was directeur Human Resources bij ABN AMRO. Vanuit die functie was hij betrokken bij diverse reorganisaties, waaronder de fusie tussen ABN en AMRO.
Rob kun je bereiken via rob.mommers@wanadoo.nl en de website www.abcbusinesscoaches.nl.
contact