Professional co-creators

Mijn werkzaamheden voer ik in co-creatie uit: altijd met opdrachtgevers en deelnemers, en vaak met collega’s. Stuk voor stuk professionals die leven en werken vanuit ambitie, continu leren, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie voor ontwikkelen.

Dimphy Peters


Ik ken weinig mensen die zo zonnig zijn als Dimphy. Ze heeft een opgewekte kijk en een hoog can do-gehalte in onze samenwerking. 

We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen de taal van MMS Coach Training en Core Skills training.

Dimphy is bedrijfseconome en was COO bij Double Effect. Vanuit haar ervaring met yoga en taoïsme brengt ze oosterse wijsheid en westerse aanpak samen. Dimphy is inzetbaar als facilitator, coach en interimmanager.

Erik van Riet


Erik is een vriend/collega die ‘nare vragen’ stelt en altijd gericht is op topprestaties. Daartoe vergt hij het uiterste van zichzelf en zijn omgeving.

We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen de taal van Core Skills training.

Erik is bedrijfs-en ontwikkelingseconoom en was CEO van Great Place To Work NL. Hij is inzetbaar als trainer en interimmanager.

Hans Veenman 


Hans en ik zijn zo verschillend dat deelnemers het vaak benoemen. En dat is precies waarom ik graag met Hans samenwerk. 

We kennen elkaar vanuit KPMG Consulting waar Hans partner was en een stakeholder voor de Core Skills training die ik in 1998 daar uitrolde.

Hans is begeleider van individuen en teams, en tevens co-auteur van:

Rozemarijn Dols


Rozemarijn put uit diverse methodes en filmbeelden, waarmee ze observatievermogen en interpretatiebewustzijn ontwikkelt.

We delen de taal van de Reis van de Held en Insights Discovery.


Rozemarijn is psychologe en was directeur bij LTP. Ze is leider en auteur in haar vak, en teamplayer in haar netwerk.